08
març
2022


Comparteix a les xarxes

Sota el lema Barcelona Catalonia. Open for Business! s’agruparà la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, L’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per a participar en la fira MIPIM 2022, la principal fira de real state del món, on oferirà als inversors els principals projectes en desenvolupament a Barcelona i Catalunya.

L’esdeveniment se celebrarà del 15 al 18 de març a Cannes (França), i rebrà als actors més rellevants del sector immobiliari internacional. Un espai de més de 22.000 m² en el qual exposaran més de 3.800 empreses de 100 països diferents, amb 480 conferències i ponències a les quals assistirà un públic principalment inversor (24%), al costat de directors generals i alts càrrecs professionals de nivell C (15%).

mipim 2021

Barcelona Catalonia promocionarà l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Catalunya com un lloc en el qual progressar, innovar, produir i afrontar nous reptes de futur. Una zona en la qual créixer, crear ocupació i oportunitats i atreure talent. Per a aconseguir aquest objectiu, la delegació catalana comptarà amb un estand de 250 m² i la participació de 30 partners públics i privats.

L’objectiu de Barcelona Catalonia. Open for Business! És oferir als inversors una presentació dels principals projectes que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya en 9 àrees, entre les quals es destaquen:

  • Barcelona Centre
  • 22@ Barcelona
  • Barcelona Sagrera, nou centre urbà
  • Cerdanyola del Vallès – Parc de l’Alba/Barcelona Synchrotron Park
  • L’Hospitalet de Llobregat – Finestrelles Nord
  • Gavà – Pla de Ponent

9 àrees amb un gran potencial d’inversió en espais logístics, edificis d’oficines i residencials, centres d’innovació i recerca o terrenys per a activitats econòmiques, comercials i hotels, entre altres.

A l’agenda de Barcelona Catalonia per al MIPIM 2022, trobem diferents esdeveniments, entre ells destaquem les conferències “New regeneration for business!” o “Invest in Barcelona. The Green Deal Factor”, i les ponències “Barcelona, the Green Deal”, “Parc de l’Alba, a whole new district of opportunities”, “Catalonia, a land of business Opportunities” i “Illa A Business Park, Viladecans”. A més, diàriament comptarà amb una sessió de Networking a través del “Catalan Vermut time”.

T’interessaria invertir a Barcelona Catalonia? Si assistiràs al MIPIM 2022, del 15 al 18 de Març, contacta amb nosaltres per a reunir-nos allí.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats