08
març
2022


Comparteix a les xarxes

Sota el lema Barcelona Catalonia. Open for Business! s’agruparà la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, L’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per a participar en la fira MIPIM 2022, la principal fira de real state del món, on oferirà als inversors els principals projectes en desenvolupament a Barcelona i Catalunya.

L’esdeveniment se celebrarà del 15 al 18 de març a Cannes (França), i rebrà als actors més rellevants del sector immobiliari internacional. Un espai de més de 22.000 m² en el qual exposaran més de 3.800 empreses de 100 països diferents, amb 480 conferències i ponències a les quals assistirà un públic principalment inversor (24%), al costat de directors generals i alts càrrecs professionals de nivell C (15%).

mipim 2021

Barcelona Catalonia promocionarà l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Catalunya com un lloc en el qual progressar, innovar, produir i afrontar nous reptes de futur. Una zona en la qual créixer, crear ocupació i oportunitats i atreure talent. Per a aconseguir aquest objectiu, la delegació catalana comptarà amb un estand de 250 m² i la participació de 30 partners públics i privats.

L’objectiu de Barcelona Catalonia. Open for Business! És oferir als inversors una presentació dels principals projectes que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya en 9 àrees, entre les quals es destaquen:

  • Barcelona Centre
  • 22@ Barcelona
  • Barcelona Sagrera, nou centre urbà
  • Cerdanyola del Vallès – Parc de l’Alba/Barcelona Synchrotron Park
  • L’Hospitalet de Llobregat – Finestrelles Nord
  • Gavà – Pla de Ponent

9 àrees amb un gran potencial d’inversió en espais logístics, edificis d’oficines i residencials, centres d’innovació i recerca o terrenys per a activitats econòmiques, comercials i hotels, entre altres.

A l’agenda de Barcelona Catalonia per al MIPIM 2022, trobem diferents esdeveniments, entre ells destaquem les conferències “New regeneration for business!” o “Invest in Barcelona. The Green Deal Factor”, i les ponències “Barcelona, the Green Deal”, “Parc de l’Alba, a whole new district of opportunities”, “Catalonia, a land of business Opportunities” i “Illa A Business Park, Viladecans”. A més, diàriament comptarà amb una sessió de Networking a través del “Catalan Vermut time”.

T’interessaria invertir a Barcelona Catalonia? Si assistiràs al MIPIM 2022, del 15 al 18 de Març, contacta amb nosaltres per a reunir-nos allí.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades