29
maig
2024


Comparteix a les xarxes

Barcelona es prepara per a rebre el Saló Internacional de la Logística (SIL) del 5 al 7 de juny en la Fira de Barcelona, Plaza España. Aquest esdeveniment, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), és una de les fires més importants del món en logística, transport, intralogística i supply chain.

En la seva 24a edició, el SIL destaca per la seva magnitud i diversitat, reflectint el creixent interès en el sector. Participaran 650 empreses, més de 100 startups i es presentaran més de 160 innovacions exclusives. Enguany, la fira posa el focus en la transformació digital del sector logístic.

D’altra banda, l’esdeveniment comptarà amb solucions avançades com l’ús de drons per a l’última milla i aplicacions per a monitorar el soroll marítim i preservar la biodiversitat.

A més, els professionals podran participar en la SIL Platform, un espai dissenyat per a potenciar el networking i les relacions empresarials. Aquesta plataforma facilitarà la programació de reunions i l’intercanvi de coneixements.

El SIL Knowledge oferirà un programa amb més de 70 sessions i 320 ponents internacionals que discutiran sobre els reptes i oportunitats de les noves tecnologies en la logística. Entre els temes a tractar s’inclouen combustibles per al transport marítim, digitalització industrial, sostenibilitat i la IA en logística, en el que participaran directors de grans empreses com Unilever, Nestlé, Mercadona i Revlon.

Finalment, el BWAW by SIL promourà la igualtat de gènere en un sector tradicionalment dominat per homes, amb sessions diàries dedicades a visibilitzar el paper de la dona en la logística.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades