23
desembre
2021


Comparteix a les xarxes

La coneguda revesteixi CIO Application Europe, ha reconegut a B2Brouter com una de les deu millors empreses europees en facturació europea. L’article ha destacat la gestió de B2Brouter per a actuar com a proveïdor principal de solucions de facturació electrònica.

La plataforma B2Brouter ofereix ja els seus serveis a més de 120.000 usuaris a tot el món, des d’empreses multinacionals com Panrico, Bon Àrea, Condis, Endesa o l’Hospital Sant Pau, fins a petits autònoms.

La plataforma ofereix una solució simple i assequible per a enviar i rebre documents electrònics, de manera ràpida i segura. En els últims quatre anys, la internacionalització de l’empresa ha estat un dels principals motius del seu creixement exponencial.

El gerent de la companyia, Oriol Bausà, celebra la distinció destacant que “Estic agraït per aquest reconeixement europeu per part d’una revista que és un referent a Europa com mig especialitzat en tecnologia”. A més de la distinció per part de CIO Application Europe, també ha rebut el premi a l’Emprenedor de l’Any 2021 per part de la Xarxa Onion.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades