21
març
2017


Comparteix a les xarxes

  • Les noves instal·lacions al 22@Barcelona comportaran la creació de 500 llocs de treball
  • Aquesta serà la quarta inversió del gegant americà del comerç electrònic a Catalunya

Amazon aposta de nou per Barcelona. El gegant nord-americà del comerç electrònic ha anunciat que instal·larà a la capital catalana un centre de suport i assessorament a les pimes del sud d’Europa que utilitzen la plataforma per vendre els seus productes. Les noves instal·lacions, que comportaran la creació d’uns 500 llocs de treball en tres anys, s’ubicaran al districte tecnològic 22@Barcelona.

El Seller Support Hub d’Amazon a Barcelona, el cinquè a Europa, consistirà en un centre multilingüe que donarà assistència telemàtica a petites i mitjanes empreses que venen a través del programa Marketplace -la plataforma que permet a diferents empreses vendre els seus productes a través d’Amazon a clients de tot el món- perquè incrementin les vendes a nivell internacional.

Aquesta serà la quarta inversió de la multinacional a Catalunya, després dels dos centres de logística de Castellbisbal i del Prat de Llobregat, i del sistema d’entregues ràpides Prime Now, amb el centre de distribució urbana a Barcelona. Al Prat de Llobregat, Amazon construeix un macrocentre –que començarà a treballar el mes d’octubre- de 60.000 m2 i que donarà feina a 1.500 persones.

Fonts d’Amazon han destacat  que Barcelona és la seu ideal per al nou hub, doncs es tracta d’una ciutat que compta amb una xarxa de professionals internacionals de reconegut talent, coneixedors de la tecnologia, amb formació i coneixement d’idiomes, i amb un teixit de pimes, emprenedors i start-ups especialment dinàmic i innovador. L’opció de Barcelona s’ha imposat a altres ciutats que també el volien, com Milà, Madrid i París.

En aquest sentit, el darrer l’informe de la Mobile World Capital (MWCB) destaca que una cinquena part dels negocis en l’àmbit digital a Barcelona corresponen a l’e-commerce, i així com Londres és un referent en fintench o Tel Aviv ho és en ciberseguretat, Barcelona ja és un referent global en el sector de l’e-commerce.

  [21/03/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades