23
novembre
2016


Comparteix a les xarxes

  • Amazon Pantry permet fer la compra dels productes que són habitualment al supermercat
  • La bona situació estratègica de Catalunya, vital per a la posada en marxa del nou servei

Amazon ha posat en marxa recentment un altre centre logístic de 28.000 m² a Castellbisbal, Barcelona, per al seu nou servei anomenat Amazon Pantry. És la tercera inversió de la companyia a Catalunya en el darrer mig any. Està previst que en tres anys treballin al servei unes 200 persones.

Aquest nou centre, que farà enviaments a tot l’Estat espanyol i al sud d’Europa, permetrà fer la compra del tipus de productes que es compren habitualment al supermercat, amb l’excepció dels productes frescos, i rebre-la a casa en el termini d’un dia. L’Estat espanyol és el cinquè lloc del món on el servei Amazon Pantry es posa en funcionament, després dels Estats Units, Alemanya, el Regne Unit i el Japó.

Es tracta, en definitiva, de la tercera gran aposta por Barcelona i Catalunya anunciada per Amazon des de l’estiu. En concret, primer va ser la confirmació del centre logístic del Prat, actualment en construcció, amb una inversió de 200 milions d’euros, 63.000 m² de superfície i la creació de 1.500 llocs de treball y, a continuació, la posada en marxa a l’octubre del servei d’entrega immediataPrime Now, amb la remodelació i adequació d’un edifici industrial a l’Eixample de Barcelona, amb entrega a 26 poblacions de l’àrea metropolitana, inclosos productes frescos de alimentació.

El motiu que l’Estat espanyol hagi estat escollit per posar en marxa el servei Pantry és, segons la pròpia Amazon, la excel·lent situació estratègica de Catalunya, raó per la qual també s’hi ha ubicat el centre logístic. Des de Catalunya es faran ràpidament enviaments a tot l’Estat, així com al sud d’Europa, França i Itàlia incloses.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades