04
maig
2022


Comparteix a les xarxes

L’empresa japonesa AGC Pharma Chemicals, invertirà 90 milions d’euros en l’ampliació de la seva fàbrica de Malgrat de Mar (Barcelona). Aquest projecte compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de la Conselleria d’Empresa i Treball.

Aquesta ampliació permetrà l’augment de la capacitat productiva de la factoria un 30%, amb un nou centre de 7.500 metres quadrats i la creació de 100 llocs de treball. A més, aquestes noves instal·lacions comptaran amb reactors d’entre 1,5 i 7,5 metres cúbics per a produir un major volum de principis actius farmacèutics.

Roger Torrent, conseller d’empresa i treball, va visitar les instal·lacions d’AGC i va assegurar que “s’estan decidint inversions clau en aquest sector i projectes com els d’AGC ens ajuden a explicar al món que a Catalunya es concentren actius que ens fan molt competitius, com un sistema de recerca i salut molt potents i un fort entorn empresarial”.

Per part seva, Akihiro Kadokura, director general de la companyia, va explicar que la seva nova planta serà “més moderna i tecnològica”. La multinacional forma part del grup japonès AGC Group, que es va establir a Catalunya en 2019 i actualment compta amb 330 treballadors.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades