11
febrer
2020


Comparteix a les xarxes

La fira immobiliària internacional MIPIM, que celebrarà del 10 al 13 de març a Cannes, reunirà els professionals immobiliaris internacionals més influents dels sectors d’oficines, residencial, retail, sanitari, esportiu, logístic i industrial durant 4 dies de networking, aprenentatge i negocis.

En aquest context, l’estand de Barcelona Catalonia oferirà als inversors internacionals una visió global dels principals projectes urbanístics que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya sota el concepte “Open for business”, que recull l’esperit d’un territori que esdevé la porta d’Europa al món i una terra que barreja creativitat i innovació, esperit emprenedor i visió estratègica.

Amb una trentena de projectes estratègics, Barcelona Catalonia té en cartera projectes de diferents àmbits del territori: Barcelona, Eix Llobregat, Llobregat Nord, Eix Besòs, Eix Vallès i Besòs Nord.

Cal destacar que Barcelona Catalonia participarà, com cada any, en diversos fòrums i actes, i organitzarà la següent conferència dins del programa oficial de l’MIPIM:

Barcelona Catalonia. Open for business! Today’s challenges, tomorrow’s opportunities (10 de març, 16:00-18:00h)- Room Foyer Debussy · level 3 · Palais des Festivals

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats