11
febrer
2020


Comparteix a les xarxes

La fira immobiliària internacional MIPIM, que celebrarà del 10 al 13 de març a Cannes, reunirà els professionals immobiliaris internacionals més influents dels sectors d’oficines, residencial, retail, sanitari, esportiu, logístic i industrial durant 4 dies de networking, aprenentatge i negocis.

En aquest context, l’estand de Barcelona Catalonia oferirà als inversors internacionals una visió global dels principals projectes urbanístics que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya sota el concepte “Open for business”, que recull l’esperit d’un territori que esdevé la porta d’Europa al món i una terra que barreja creativitat i innovació, esperit emprenedor i visió estratègica.

Amb una trentena de projectes estratègics, Barcelona Catalonia té en cartera projectes de diferents àmbits del territori: Barcelona, Eix Llobregat, Llobregat Nord, Eix Besòs, Eix Vallès i Besòs Nord.

Cal destacar que Barcelona Catalonia participarà, com cada any, en diversos fòrums i actes, i organitzarà la següent conferència dins del programa oficial de l’MIPIM:

Barcelona Catalonia. Open for business! Today’s challenges, tomorrow’s opportunities (10 de març, 16:00-18:00h)- Room Foyer Debussy · level 3 · Palais des Festivals

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades