18
juny
2024


Comparteix a les xarxes

Kronos ha emprès el desenvolupament de Parc Central, un innovador i ecològic barri a Sant Pere de Ribes, Barcelona, amb una inversió total de 127 milions d’euros. Aquest projecte residencial, que abastarà més de 500 habitatges, representa una fita important en la visió de Kronos Real Estate Group (KREG) de crear comunitats urbanes del futur.

Dins d’aquesta iniciativa, s’inclouen 228 habitatges per a la venda a través del residencial Hudson de Kronos Homes, i altres 302 per a lloguer a través de Stay by Kronos.

La cerimònia d’inauguració va comptar amb la participació de destacades figures del sector, com Rui Meneses Ferreira, CEO de Kronos Homes, i Alberto García-Gasco, investment manager de Nuveen Real Estate, entre altres. Saïd Hejal, CEO de Kronos Real Estate Group, va expressar la seva visió de Parc Central com un espai que integra arquitectura sostenible i zones verdes per a enriquir l’entorn urbà i la qualitat de vida dels seus residents.

Hudson de Kronos Homes, el projecte d’habitatges per a la venda, ha estat dissenyat per l’estudi Binarq arquitectes amb l’objectiu de maximitzar la connexió amb l’entorn natural de Sant Pere de Ribes.

D’altra banda, Stay by Kronos ofereix un concepte innovador de lloguer amb serveis premium que promouen la comunitat i el benestar dels seus habitants. Tots dos projectes destaquen pel seu compromís amb la sostenibilitat, reflectit en l’eficiència energètica, la construcció sostenible i l’obtenció de certificacions ambientals d’alta qualitat. Amb Parc Central, Kronos consolida la seva presència a Catalunya i reafirma el seu compromís amb el desenvolupament urbà responsable i sostenible.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades