18
juny
2024


Comparteix a les xarxes

Un nou estudi de videojocs, anomenat Bespoke Píxel, ha estat fundat a Barcelona per un grup visionari d’emprenedors europeus en l’àmbit dels videojocs. Dirigit per David Polfeldt, ex director de Massive Entertainment del grup Ubisoft, aquest estudi es centrarà en el desenvolupament de videojocs AAA per a PC i consoles, amb una inversió de 25 milions d’euros. El seu establiment a la ciutat ha estat secundat pel Govern a través de ACCIÓ -Catalunya Export & Investment i l’Ajuntament de Barcelona mitjançant Barcelona Activa.

Bespoke Píxel ha triat Barcelona com a seu per a liderar i desenvolupar les seves experiències en línia. David Polfeldt explica que busquen crear projectes originals i ben dissenyats, amb un enfocament singular, i comptar amb un equip àgil i expert dedicat al desenvolupament de prototips.

L’equip fundador de Bespoke Píxel va seleccionar Barcelona entre quinze opcions europees, destacant el talent concentrat a la ciutat i el seu prometedor futur com a centre cultural i líder en la indústria dels videojocs.

David Polfeldt, amb una trajectòria destacada en la indústria, ha estat una figura influent a Suècia i a Europa. Durant 17 anys, va liderar l’estudi Massive Entertainment del grup Ubisoft, produint títols aclamats com “World in Conflict”, “Assassin’s Creed” i “Far Cry”.

La indústria del videojoc a Catalunya experimenta un creixement sense precedents, consolidant-se com un dels principals impulsors econòmics de la regió. Segons les dades del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Catalunya lidera el panorama nacional en representar el 52% de la facturació i concentrar el 48% de l’ús del sector a Espanya.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades